PC banner nyt mobil banner

Highper Showcases på 133rd Canton Fair

Highper Showcases på 133rd Canton Fair

Highper-virksomheden deltog for nylig i den 133. Canton Fair, og viste hele sit udvalg af produkter, herunder benzin-ATV'er, elektriske ATV'er, terrængående køretøjer, elektriske terrængående køretøjer, elektriske scootere og elektriske balancecykler.I alt 150 nye og gamle kunder fra hele verden besøgte Highper-standen.

Benzin-ATV'en er et benzindrevet, alsidigt terrængående køretøj til at erobre ujævnt terræn og store ørkenområder.Elektriske ATV'er kører på elektricitet, hvilket gør dem til en miljøvenlig mulighed for byrejsende.

Dirtbiken og den elektriske dirtbike er perfekte til off-road racing;med deres hårde, stilfulde udseende kan de nemt klare ethvert terræn, uanset om det er backcountry eller bakker.

Derudover udstillede Highper også andre produkter, såsom el-scootere og elektriske balancecykler, som imponerede de besøgende dybt med deres innovative designs og avancerede funktioner.

Under hele udstillingen oplevede kunder fra hele verden Highpers produkter personligt og kommunikerede med Highpers tekniske team om produktbrug og vedligeholdelse.Alle er tilfredse med Highpers produkter og tjenester.

Udstillingen var meget vellykket, og Highper vil fortsat fokusere på teknologiudvikling og produktinnovation for at give kunderne innovative eventyr.

3

Indlægstid: 28. december 2023